SOGNEUDFLUGT TIL NATIONALPARK THY

Menighedsrådene på Klitten arrangerer sammen med Klittens Borgerforening sogneudflugt til Nationalpark Thy for områdets pensionister og efterlønsmodtagere med ledsager

Torsdag den 29. august 2019

På vej til Thy drikker vi morgenkaffen i det fri.

Vi kører via Struer og Thisted til Hanstholm og nyder på vejen den storslåede udsigt blandt andet ud over Limfjorden.

Efter et kort besøg på Hanstholm Havn køres sydpå ad kystvejen, hvor man har havet til den ene side og et ”månelandskab” med klitter med skjulte bunkers på den anden side. Det er den del af Nationalparken, der kaldes Hanstholm reservatet. – Danmarks eneste og største vildmark, hvor der i stille vejr skulle være muligt at se traner, kronvildt og andre dyr og fugle. Videre sydpå passerer vi Klitmøller med det verdensberømte surf paradis, kaldet ”Cold Hawaii”. Vi kører gennem Vorupør og til Stenbjerg Kro, hvor vi spiser middag.

Efter middagen besøger vi Stensbjerg Landingsplads, hvor der ligger en samling af de karakteristiske hvide redskabshuse fra den tid, hvor der blev drevet kystfiskeri fra stranden. Så går turen videre til Lodbjerg Kirke, en af Danmarks mindste landsbykirker, hvor den danske maler Maja Lisa Engelhardt nænsomt har restaureret kirken og især prædikestolen, som er blevet så utrolig smuk. Her vil der være en lille andagt.

Eftermiddagskaffen drikker vi på vejen hjemad.

En lokal guide vil være med i bussen og fortælle om turen gennem Nationalparken.

 

Afgang fra Hvide Sande Kirke kl. 7.30

Afgang fra Hvide Sande Nord kl. 7.35

Forventet hjemkomst til Hvide Sande ca kl. 19.00

 

Egenbetaling for udflugt, formiddagskaffe, middag med 2 retters mad og eftermiddagskaffe 300kr., hvortil kommer drikkevarer.

 

Telefonisk tilmelding torsdag den 15. august og torsdag den 22. august 2019, begge dage i tidsrummet kl. 10.00 – kl. 12.00 samt kl. 18.00 – kl. 19.00 til:

Hanne Jensen på telefon 2393 4293 og

Esther Blichfeldt på telefon 2178 0744.

Kirke på Kysten Logo

Kirke på Kysten Logo

Kirke på Kysten

En produktion fra Kirkebladet.nu