Ønsker du at få koncerterne ind i din egen elektroniske kalender, så tryk her og tryk derefter på knappen “+googlekalender”  i nederste højre hjørne.

 

Efterårskoncert med trompetisten Per Nielsen i Helligåndskirken tirsdag den 5. november kl. 19.30 

Grib chancen for at få en enestående musikalsk oplevelse med Danmarks mest populære trompetist Per Nielsen i Helligåndskirken i Hvide Sande! Per Nielsen fylder igen og igen kirkerne landet over med glade tilhørere. Dette nok fordi han gennem årene har haft et cd-salg på over 400.000 eksemplarer, hvilket gør ham til den mest sælgende instrumentalist i Danmark!
Per Nielsen formår som få at spille med respekt for kirkerummet populære numre som ”Hallelujah”, ”En dejlig dag” og ”Can You Feel the Love Tonight”. På repertoiret er desuden populære klassikere som ”O mio babbino caro” af Puccini, ”Jesus bleibet meine Freude” af Bach og ”Ave Maria” af Schubert. Et fast nummer i koncerten er endvidere ”Amazing Grace”.
Alle numre kædes sammen med hans hyggelige sønderjyske lune!

Billetter købes over nettet på www.ticketmaster.dk – eller ved indgangen til koncerten. – Pris: 215kr.

 

Julekoncert i Helligåndskirken den 8. december kl. 16.00 i Helligåndskirken

Klassisk klang møder kunstnerisk eventyrlyst i MidtVest Pigekor, der har som sit erklærede mål at udfordre måden, hvorpå kormusik skabes og opleves.

Korets klangideal er klassisk som udgangspunkt, men repertoiret indeholder musik i forskellige genrer og med meget varieret musikalsk udtryk. Sangerne i MidtVest Pigekor bruger ikke blot deres stemmer, men sætter ofte også krop og koncertrum i spil.

Ved denne julekoncert byder det musikalske program på danske og norske julesalmer, uddrag af Benjamin Brittens ”A Ceremony of Carols”, samt et uddrag af kendte juleklassikere.

 

Ingen jul uden julesang og messingklang. ELM-koret fra Skjern og Skjern Messing Kvintet gæster igen Haurvig Kirke torsdag den 12. december kl. 19.30. Ved den traditionsrige julekoncert spiller kvintetten julemusik for enhver smag – både kendte og mindre kendte julemelodier. Koret synger julen ind med danske tekster, og vi skal alle synge med på de kendte julesalmer ledsaget af smukke orgeltoner. Kom og vær med, når vi med sang, messing- og orgeltoner venter på julens komme – og traditionen tro slutter af med Dejlig er jorden.

Der er gratis adgang til koncerten og efter koncerten bydes alle på kaffe og kage i Haurvig Missionshus.

 

Kyndelmisse koncert-gudstjeneste i Haurvig Kirke 2. februar 2020 kl. 19.30

Sangerne Pernille Tommerup og Henrik Gantzel medvirker ved vores traditionelle Kyndelmisse koncert-gudstjenste i Haurvig Kirke søndag 2. februar klokken 19.30. Pernille og Henrik har ofte holdt koncerter sammen, mange gange også med mig, Anne-Marie, som akkompagnatør. – Så med denne koncertgudstjeneste genforenes vi som musikere og venner, – og det glæder vi os rigtig meget til!
Her kommer lidt oplysninger om de 2 sangere:

Pernille Tommerup: Pernille trådte sine barnesko på Sydsjælland i Haslev, hvor hun altid har sunget. Hun flyttede til Vestjylland som 25-årig, hvor hun tog en Diplomeksamen fra Vestjysk Musikkonservatorium med efterfølgende studier i New York og hos Tonny Landy i København. Pernille har i sit professionelle virke sunget partier i både operette-, musical- og opera-forestillinger på Den Ny Opera og med Sydvestjysk Operaensemble i værker som ”Tryllefløjten”, ”Orfeus i Underverdenen”, ”Farinelli” og igennem ca.14 år været tilknyttet deres børneopera-kompagni. Siden 2001 har hun været fast tilknyttet Harry Grams Wienerensemble og medvirket ved Nytårskoncerter og Wienermatineer. Pernille underviser til daglig på Varde Musik- og Billedskole og på Ringkøbing-Skjern Musikskole og Musisk Oplysnings Forbund i Esbjerg, hvor Pernille er bosiddende.
Henrik Gantzel sangkarriere startede allerede som 9-årig i Treenighedskirkens Drenge- og Mandskor i Esbjerg. Henrik er uddannet klassik sanger ved Syddansk Musikkonservatorium. Udover at fungere som aktiv koncertsanger, har han medvirket ved en lang række musicals i blandt Herning Kongrescenter og på friluftsscenen til Varde Sommerspil. Her har man blandt andet kunne opleve ham som politiinspektør Javert i Les Miserablés, General Peron i EVITA og sidst i rollen som Æsel i musicalen SHREK. Derudover har han en lang årrække været tilknyttet Den Ny Operas børneoperakompagni, som formidler opera til børn på en sjov og vedkommende måde. Henrik Gantzel deltog også i Kyndelmisse gudstjenesten i Haurvig Kirke i februar 2019. Han er i dag bosiddende i København, men har for år tilbage været bosat i Ringkøbing med sin familie.

Aftenen markerer Kyndelmisse, midvinter, som er vinterens vendepunkt mod forår og lysere tider. – Den er bygget op omkring læsning af bibeltekster, der fortæller om lysets komme til jord : Skabelsen og lysets komme til jord i barnet i Bethlehem, Kristus, som netop har været centrum i vores fejring af julen. Vekslende med disse tekstlæsninger vil menigheden synge fællessalmer og Pernille og Henrik vil synge duetter og solosatser, som passer til bibelteksterne. Kirkens organist, Anne-Marie Hjelm akkompagnerer menigheden og sangerne.

Den smukke kirke i Haurvig vil være oplyst af levende lys, og vejen op til kirken vil være smykket af stormlygter med levende lys. – Efter gudstjeneste  koncerten inviterer menighedsrådet alle på kaffe i Haurvig Missionshus, som fungerer fint som menighedslokaler for kirken.

Der er gratis adgang for alle til koncert gudstjenesten og efterfølgende kaffebord.

Vel mødt!
Anne-Marie Hjelm

 

8. december 2019
Julekoncert i Helligåndskirken v. MidtVest pigekor - gratis adgang
  Kl.: 16:00
12. december 2019
Julesang og messingklang i Haurvig Kirke v. ELM-koret fra Skjern og Skjern Messing Kvintet ELM - gratis adgang
  Kl.: 19:30

Kirke på Kysten Logo

Kirke på Kysten Logo

Kirke på Kysten

20160821_102740

20160821_102740

anne marie hjelm

Anne Marie Hjelm
En produktion fra Kirkebladet.nu