Grundlovsgudstjeneste 2018

Den 5. juni klokken 19.00 ringer den gamle kirkeklokke i Auktionshallen ind til årets udgave af grundlovsgudstjenesten. Fiskekasserne bliver endnu engang sat op som kirkebænke og vores lokale præst Daniel Kristiansen både prædiker og leder os gennem aftenen på bedste vis.

I år glæder vi os til at byde Ann-Mette Elten velkommen som årets musikalske solist.

Ann-Mette Elten er kendt fra ”På Slaget 12”, hvor hun i mere end 30 år turnerede landet rundt, og især blev kendt for sangen ”Hjem til Århus”. Men Ann-Mette Elten er meget mere end pop og dansk top. Sine musikalske barnesko trådte hun i Frelsens Hær, og i 2007 udgav hun et album med nyfortolkninger af nogle af de mest kendte salmer. I 2012 indspillede hun et album med de mest populære arier fra operaens verden, så Ann-Mette Elten er virkelig en kunstner, der mestrer mange forskellige genrer.

Så kom ned i auktionshallen tirsdag den 5. juni kl. 19.00 og vær med til en festlig og fornøjelig aften med Guds ord i centrum.

Efter selve gudstjenesten er der en kort pause med mulighed for kaffe og hjemmebag, hvorefter Ann-Mette Elten holder en lille koncert. Hele aftenen er gratis, men der vil blive mulighed for at give en gave til afholdelse af udgifterne til aftenen.

anne mette elten - opslagstavlen

 

Kirke på Kysten Logo

Kirke på Kysten Logo

Kirke på Kysten

En produktion fra Kirkebladet.nu